Rólunk

A finom ételek mögött áll egy csapat, amely kész maradandót alkotni. Nyerj egy cseppnyi bepillantást a színfalak mögé, ahol életre kel mindaz, amit úgy hívunk, CSŰR. a bisztró.

Egy új koncepció.

Éttermünk 2022 őszén a Leveleki Vendégház markáns épületében, a Csűrben nyitotta meg kapuit. Fontos volt számunkra, hogy új lendületet adjunk a megyénk karakteres gasztronómiájának. Így létrehoztunk egy olyan koncepciót, ahol a minőségi ételek – követve a modern konyhatechnológiák irányait és a térségünk jellemzőit – egy egészen új és különleges gasztró élményt nyújtanak.

"Létezik egy világ,
amiben én, én vagyok."

Vezető séfünk, Huszár Tibor neve gasztró körökben ismerősen cseng. Sikeresen szerepelt már olimpiákon, világbajnokságokon, valamint a Bocuse d’Or magyar döntőjében két alkalommal is. A precizitása, kreativitása és határozottsága nap mint nap csodákat alkot éttermünk konyhájában. Egy biztos: minden egyes elkészült étel, amit kiad kezei közül, maradandó alkotás. 

Ezek vagyunk Mi.

Hiszünk abban, hogy a legfinomabb ízek csak egy jó hangulatú konyhában születhetnek meg.  A családias légkör az egyik kulcsfontosságú eleme a működésünknek. Célunk, hogy a gasztronómiáért érzett szenvedélyünk és jó hangulatunk áthassa ételeinket, mosolyt csalva ezzel vendégeink arcára. 

Elérhetőség

Cím

4555, Levelek, József Attila út 116.

Telefon

+36 30 1810 222

E-mail

levelekivendeghaz@gmail.com

Nyitvatartás

Csütörtök – Szombat

11.00 – 21.00

Vasárnap

11.00 – 16.00

Hétfő – Szerda

Zárva

Elérhetőség

Cím

4555, Levelek, József Attila út 116.

Telefon

+36 30 1810 222

E-mail

levelekivendeghaz@gmail.com